Yritys

Turun Siirtomurske Oy on perustettu vuonna 1988. Maarakentaminen aloitettiin helmikuussa 1994.

Historia

Turun Siirtomurske Oy on perustettu vuonna 1988. Alkutaipaleella yhtiön toimialaan kuului murskaustoimintaa ja sepelin valmistusta, josta juontaa yrityksen nimikin. 

Vuonna 1990 Kauko Hintukainen hankki koko osakekannan itselleen ja perheelleen. Kaukon historia maanrakentajana ja Peruskaivuu Oy:n perustajana ja omistajana ulottuu 60-luvulle asti ollen merkittävä osa maanrakentamisen historiaa 70- ja 80-luvun Turussa.

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen, vuonna 1994, toimintaa lähdettiin viemään eteenpäin keskittyen maanrakentamiseen. Mukaansa Peruskaivuusta Kauko hankki koneita ja häntä seurasi myös jokunen työntekijä. Tutulla porukalla ja tutuilla koneilla homma lähti hyvin käyntiin. 

Alkuun toimittiin kymmenen henkilön vahvuudella ja ensimmäisen täyden tilikauden liikevaihto oli 1,3 milj. euroa. Kymmenessä vuodessa yritys laajeni nykyisen kokoiseksi. Työntekijöitä on ollut keskimäärin 50 ja liikevaihto vaihtelee 10 milj. euron molemmin puolin. Konekanta on kasvanut ja totta kai myös uudistunut.

Nykyään Kauko toimii Turun Siirtomurskeen hallituksen puheenjohtajana. Yrityksessä toteutettiin vuonna 2016 sukupolvenvaihdos ja toimitusjohtajana toimii Mari-Anna Suovanen.

Toiminta-ajatus

Turun Siirtomurske Oy tuottaa laadukasta ja kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia. Toteutamme urakat kustannustehokkaasti aikataulun mukaan pätevän henkilöstön ja ajanmukaisen kaluston avulla. Haluamme olla asiakkaamme ensisijainen vaihtoehto urakan suorittajaksi.

Arvot

Ammattitaitoiset työntekijät ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.  Arvostamme pitkiä työsuhteita ja haluamme ylläpitää ja kehittää osaamistamme. Vuosien varrella olemme pyrkineet huolehtimaan henkilökunnan hyvinvoinnista ja panostamme henkilökuntaan jatkossakin. Turun Siirtomurskeen työntekijät omaavat hyvän kokemuksen ja ovat oman alansa ehdotonta huippua.

Turvallinen ja vastuullinen työnteko kuuluu toimintatapaamme. Huolehdimme sekä työntekijöidemme että yhteistyökumppaneidemme turvallisuudesta työmaalla. Työturvallisuusriskien arvioinneilla pystymme huomioimaan muutostarpeet ja reagoimaan niihin.

Haluamme kehittää ja parantaa yrityksen toimintaa ja luoda edellytykset kilpailukyvylle. Pitkät asiakassuhteet, luotettavat yhteistyökumppanit ja tyytyväinen henkilöstö luovat pohjaa tulevaisuudelle. 

Liikevaihto

 • 2021
  11,9
  milj. Eur
  tilikausi 1.2.2020-31.1.2021
 • 2020
  11,4
  milj.Eur
  tilikausi 1.2.2019 – 31.1.2020
 • 2019
  12,5
  milj. Eur
  tilikausi 1.2.2018-31.1.2019

Henkilöstö

 • 2021
  45

Työmaita

 • Vuodessa noin
  40

Urakkakohteita

 • Vuodesta 1994
  1303

Laadunvarmistus    

Turun Siirtomurske Oy:llä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä RALA-pätevyys sekä RALA- sertifikaatti

Olemme Tilaajavastuu.fi - palvelussa, luotettavana kumppanina sekä Infra ry:n jäsenyritys. Toimimme sopimuksesta kaikkialla Etelä-Suomen alueella.